Om WoodsUp

 

 

WoodsUp ApS er en mindre dansk familievirksomhed stiftet i 2016.

WoodsUp.dk
Vibevej 20
4040 Jyllinge
CVR nr.: 37869376

Telefon: 6066 4601
Email: kontakt@woodsup.dk
Facebook: www.facebook.com/woodsup.dk/
Instagram: www.instagram.com/woodsup.dk/

På adressen kan varer afhentes efter aftale, som også kan vælges ved afgivelse af ordre. Det er også denne adresse som bruges til returnering af ordrer.


Webshop og messer

WoodsUp er primært en webshop. Vi har derfor desværre ingen fysisk butik eller forhandlere af vores produkter.

Ofte er vi dog på de større bolig og designmesser rundt i hele landet. Bella Center (København), Forum (København), Roskilde kongres, Gigantium (Aalborg), DGI Huset (Vejle) m.m.

 

Dansk design og Dansk produktion

Alle vores produkter er udarbejdet af os selv, og alt produktion og udarbejdelsen af træ sker i Danmark.

Alle træer er unikke, unikke i formen, farver og struktur. Hos WoodsUp har vi specialiseret os i egetræ fordi vi elsker det smukke og elegante look vi kan få frem med årene i træet. At arbejde med egetræ og som i vores produkter egefiner giver os masser af muligheder og vi arbejder hele tiden på løbene, at skabe nye kreative emner vi kan bringe her på siden.

Har du forespørgsler på produkter eller ønsker, at din egen ide bliver til virkelighed med egefiner, kan du altid komme i kontakt med os her!

 

Det er vi mest stolte af

Vi er faktisk stolte af alle vores produkter, men selvfølgelig har vi selv nogle favoritter og det har vores kunder også.

Nøglehusene er ekstremt populære. De er unikke, de er sjove og praktiske på samme tid.

Men også vores ure har vi stor efterspørgsel på. Svalerne er i manges øjne blevet et kendetegn for WoodsUp. De smukke svaler fås ikke kun som ur, men også som vægpynt og knager.

Desuden vil vi også rigtig gerne fremhæve et af de helt store hit; Dåbsgaven. Vores fjer, hvor du kan få indgraveret navn, dato, tid, vægt og højde får vi utrolig meget positiv respons på.