Gratis kontaktfri levering til døren - læs mere

Om WoodsUp

 

WoodsUp ApS er en mindre dansk familievirksomhed stiftet i 2016. Herunder finder du vores kontaktoplysninger.

På adressen kan varer afhentes efter aftale, som også kan vælges ved afgivelse af ordre. Det er også denne adresse som bruges til returnering af ordrer.

WoodsUp.dk
Vibevej 20
4040 Jyllinge
CVR nr.: 37869376

Telefon: 6066 4601
Facebook: www.facebook.com/woodsup.dk/
Instagram: www.instagram.com/woodsup.dk/


Bestil julegaver frem til d. 20. december og få leveret inden jul.

• Alle ordrer til og med d. 19. december sendes med GLS, som har sidste leveringsdag d. 23. december.
• Alle ordrer d. 20 december sendes med DAO, som også har sidste leveringsdag d. 23. december.

Julegave købt i 2019 har bytte og returret til 3. januar 2020. Læs mere her.


 

Alle træer er unikke, unikke i formen, farver og struktur. Hos WoodsUp har vi specialiseret os i egetræ fordi vi elsker det smukke og elegante look vi kan få frem med årene i træet. At arbejde med egetræ og som i vores produkter egefiner giver os masser af muligheder og vi arbejder hele tiden på løbene, at skabe nye kreative emner vi kan bringe her på siden.

Har du forespørgsler på produkter eller ønsker, at din egen ide bliver til virkelighed med egefiner, kan du altid komme i kontakt med os her!

 

En smukkere verden

Et af vores store mål er, at give tilbage til gode formål. Vi er allerede i gang med Team Vilde og vi har samlet ind til Knæk Cancer.  For at vi kan være med til at gøre verden til et endnu smukkere sted i 2019, håber vi på, at kunne koble en eller to projekter mere på snarest.

 

Det er vi mest stolte af

Vi er faktisk stolte af alle vores produkter, men selvfølgelig har vi selv nogle favoritter og det har vores kunder også.

Nøglehusene er ekstremt populære. De er unikke, de er sjove og praktiske på samme tid.

Men også vores ure har vi stor efterspørgsel på. Svalerne er i manges øjne blevet et kendetegn for WoodsUp. De smukke svaler fås ikke kun som ur, men også som vægpynt og knager.

Desuden vil vi også rigtig gerne fremhæve et af de helt store hit; Dåbsgaven. Vores fjer, hvor du kan få indgraveret navn, dato, tid, vægt og højde får vi utrolig meget positiv respons på.