Om WoodsUp

Om WoodsUp.dk

Alle træer er unikke, unikke i formen, farver og struktur. Hos WoodsUp har vi specialiseret os i egetræ fordi vi elsker det smukke og elegante look vi kan få frem med årene i træet. At arbejde med egetræ og som i vores produkter egefiner giver os masser af muligheder og vi arbejder hele tiden på løbene, at skabe nye kreative emner vi kan bringe her på siden.

Har du forspørgsler på produkter eller ønsker, at din egen ide bliver til virkelighed med egefiner, kan du altid komme i kontakt med os her!

WoodsUp ApS er en lille dansk virksomhed stiftet i 2016 og registreret hos Erhvervs og selskabsstyrelsen.

 

WoodsUp.dk
Vibevej 20
4040 Jyllinge
Telefon: 6066 4600

 

En smukkere verden

Et af vores store mål er, at give tilbage til gode formål. Vi er allerede i gang med Team Vilde og vi har samlet ind til Knæk Cancer.  For at vi kan være med til at gøre verden til et endnu smukkere sted i 2019, håber vi på, at kunne koble en eller to projekter mere på snarest.

 

Det er vi mest stolte af

Vi er faktisk stolte af alle vores produkter, men selvfølgelig har vi selv nogle favoritter og det har vores kunder også.

Nøglehusene er ekstremt populære. De er unikke, de er sjove og praktiske på samme tid.

Men også vores ure har vi stor efterspørgsel på. Svalerne er i manges øjne blevet et kendetegn for WoodsUp. De smukke svaler fås ikke kun som ur, men også som vægpynt og knager.

Desuden vil vi også rigtig gerne fremhæve et af de helt store hit; Dåbsgaven. Vores fjer, hvor du kan få indgraveret navn, dato, tid, vægt og højde får vi utrolig meget positiv respons på.