Anmeldelser af WoodsUp

Vi ønsker selvfølgelig kun gode anmeldelser af WoodsUp.dk, men vi ønsker også ærlige anmeldelser. Med de to målsætninger ved vi også, at det kræver en ekstraordinær oplevelse, at handle på WoodsUp.dk. Det kræver vi leverer god service, levering til tiden og ikke mindst et produkt i bedste kvalitet. Det er det vi arbejder for hver dag.

Har du lyst til, at anmelde WoodsUp.dk kan du gøre det på vores Facebook side eller på Trustpilot. Hvis du vil anmelde et specifikt produkt kan du gøre, det når du har modtaget varen direkte på produktet, som du har købt. Vi har også tidligere haft sendt udvalgte af vores produkter til bloggen og fællesskabet Test Familien.

 

WoodsUp anmeldelser på Facebook

På WoodsUps Facebook side kan du læse tidligere købers anmeldelser af vores side og produkter. I skrivende stund har vi 20 anmeldelser fra kunder, som har handlet her på siden. Find vores Facebook anmeldelser her.

 

Stjerner på Trustpilot

Det er stadig forholdsvis nyt, at WoodsUp er på Trustpilot og i skrivende stund har vi kun to anmeldelser. Skulle du have lyst til, at læse dem eller selv skrive en anmeldelse kan du gøre det på Trustpilot her.

 

Anmeldelser af WoodsUp produkter

Som beskrevet tidligere, kan du selv give os din feedback direkte på vores produkter efter du har fået leveret dit køb. Vi verificerer alle anmeldelser så de passer til varen som er købt. Vil du læse andre anmeldelser af vores produkter kan du tage et kig på Testfamilien.

Testfamilien er et fællesskab baseret på en blog og de er meget aktive på Instagram. Læs med på Testfamilien her.